top of page
ledpro-device-6.jpg

LedPro™

Red light therapy

Infrarød terapi, også kendt som lavniveau laserterapi (LLLT) eller fotobiomodulation (PBM), indebærer eksponering for lavniveau rødt eller nær-infrarødt lys. Infrarødt lys kan påvirke i en dybde på op til 20 millimeter under huden. Behandlingen har til formål at understøtte hudens- og kroppens naturlige genopretningsprocesser.

LedPro™ er den mest kraftfulde enhed på markedet, der behandler hele kroppen med maksimal kraft. Infrarød lysterapi anvender også nær-infrarødt (NIR) lys 20 mm under huden. Enheden har en brugervenlig grænseflade og er nem at betjene. Beskyttelsesbriller er vigtigt for den behandlede at bære før og under behandlingen.

 

Nyd effektive og sikre behandlinger med sessioner, der kun varer mellem 10-20 minutter.

Vil du sikre, at dine klienter kommer igen og igen og igen?

Red Light Therapy trender overalt! Sørg for at dine klienter bliver hos dig med Red light Therapy.

Vi hjælper med det hele. Opsætning, uddannelse og support.

Effekt

  1. Hudens sundhed: Rød lysbehandling kan fremme produktionen af kollagen, reducere inflammation og forbedre hudens tone. Det bruges til tilstande som acne, rynker og sårheling.

  2. Smertelindring: Rød lysbehandling er blevet undersøgt for dens potentiale til at lindre smerte og reducere inflammation. Den bruges til tilstande som arthritis, ledsmerter og muskelsmerter.

  3. Sårheling: Terapien kan fremme heling af sår, snit og skader ved at fremme cellefornyelse og reducere inflammation.

  4. Hårvækst: Nogle undersøgelser antyder, at rød lysbehandling kan stimulere hårvækst hos personer, der oplever visse former for hårtab.

  5. Humør og søvn: Der er nogle indledende undersøgelser, der antyder, at rød lysbehandling muligvis har positive virkninger på humør og søvn ved at påvirke cirkadiske rytmer.

  6. Muskelgendannelse: Atleter og fitnessentusiaster kan bruge rød lysbehandling for, potentielt at fremskynde muskelgendannelse efter intens træning.

ledpro-device-7.jpg
bottom of page